I tu… com veus Palma des de la teva finestra? 📸

24 de marzo de 2020

Ara que hem d’estar a casa, és temps de pensar en el que més valoram. Des de Palma XXI llençam aquesta iniciativa per convidar-te a observar Ciutat des de la teva finestra i cercar un angle d’esperança davant aquesta difícil situació. Aviat podrem tornar a gaudir Palma!

Comparteix les teves fotos a xarxes socials amb #PalmadesdelaFinestra

Instruccions:

1. Fes una foto o un vídeo d’algun aspecte de Ciutat des de casa teva: un paisatge, el perfil de les muntanyes o la mar, la vida al teu barri, la solidaritat entre veïns i veïnes, el cant dels ocells… La idea és fixar-mos en les imatges especials i fora del comú, així com els moments d’esperança i solidaritat que el confinament que vivim per la crisi del coronavirus ens està deixant als barris de Palma.
2. Envia la foto o el vídeo, amb un títol, a info@palmaxxi.com o comparteix a xarxes amb el hashtag #PalmadesdelaFinestra
3. Penjarem totes les fotos a una galeria a la nostra web i, si ens autoritzau, les utilitzarem a les nostres publicacions amb el vostre nom.
4. Entre totes les imatges/vídeos participants farem un sorteig. Com a reconeixement, al guanyador/a el farem soci/a de la nostra entitat durant un any, sense haver de fer el pagament de la quota.

#quedatacasa #PalmadesdelaFinestra